Rmlh doo zenica - Uit de oude doos - 3

Category

Uit de oude doos - 3 - Rmlh doo zenica

Uit de oude doos - 3 1

Een oude prent van het korvelplein en het is goed te zien dat de oude kerk midden op het plein stond de muziektent links vooraan was een geschenk van de familie van dooren aan de liedertafel en harmonie lecho des montagnes tevens de allereerste muziekkiosk van tilburg.

Uit de oude doos - 3 2

Een paar jaar geleden publiceerden we knipzinnen kerst gewoon omdat we dat leuk vonden blijkbaar viel het in de smaak want er werd diverse keren gevraagd of dit bestand nog ergens te downloaden is.

Uit de oude doos - 3 3

Een foto uit de collectie van het regionale archief tilburg 1965 korvelseweg 163 en dat ligt net rechts naast de ingang naar de capucijnenkerk caf233.

Uit de oude doos - 3 4

Het was marcel bosmans die tussen de twee wereldoorlogen in de firma bma bosmans machines agricole oprichtte te edingen als zoon van een smid had hij al een enige band met de landbouw vooral met het aanbrengen van een ijzeren beslag op de vele houten wielen die er toen nog waren.

Uit de oude doos - 3 5

Foto uit de oude doos heeft u nog oude schoolfotos verenigingsfotos of andere groepsfotos zendt u ons deze via infowaekblaadnl of bezorgen op heerweg 46 te echt.

Uit de oude doos - 3 6

1984 de fiat 900 met ploeg het trekkerpark uit 1984 de fiat 980 was net nieuw 1985 graszaadmaaien met de fiat 450 in 1989 ging er ook weleens iets mis.

Uit de oude doos - 3 7

Gluren bij bvs olga leyers deelt sexy kiekje uit de oude doos zwangere josje toont haar glow 19082018 om 0650 door hvw print corrigeer.

Uit de oude doos - 3 8

de komende maand zullen we zeer regelmatig historische fotos en berichten gaan publiceren heb jij ook fotos die we in deze rubriek kunnen plaatsen.

Uit de oude doos - 3 9

Beste marcel complimenten voor je site als je belangstelling hebt stuur ik je voor je site een fotootje van mijn ultralichte noris shakespeare 2200 europaklasse deluxe.

Uit de oude doos - 3 10